Over Onstenk Meubelen

Kwaliteitsmeubelen voor een betaalbare prijs!

Al meer dan 40 jaar kunt u bij ons terecht voor kwaliteitsmeubels voor in uw eetkamer, slaapkamer en woonkamer. Maar ook voor accessoires en verlichting bent u bij Onstenk Meubelen aan het juiste adres.

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het geven van een advies op maat. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze showroom. Hier heeft u je de keuze uit moderne, trendy, klassieke en landelijke meubelen.

Kwaliteitsmeubelen, goede service en een no-nonsense mentaliteit: maak kennis met Onstenk Meubelen in Hengelo Gelderland!

Over het familiebedrijf

Ron en Nienke Onstenk werken samen met hun ouders in het bedrijf Onstenk Meubelen. Vader Gerrit werkte in de meubelfabriek in Hengelo en verkocht meubels aan vrienden en familie. Ze vertellen: “Mond tot mond reclame is erg belangrijk. Wij gaan voor goede kwaliteit, we hebben een eigen stoffeerder en kunnen zelf veel reparaties uitvoeren. Daardoor kunnen wij klanten snel en goed van dienst zijn bij herstelwerkzaamheden of herstoffering.”

Een eerlijk advies is belangrijk: “Klanten komen soms wel vijf keer terug om te kijken voor ze een besluit nemen. Dat vinden we prima. Sterker nog, we hebben liever dat ze een weloverwogen keuze maken, het is immers geen ‘broodje van de bakker’. Samen met onze verkoopmedewerkers geven we een eerlijk advies. Onder het genot van een kopje koffie, zonder daarbij druk uit te oefenen op de klant. Fabrikanten nodigen ons wel eens uit om een nieuw meubel te beoordelen. We zijn hierbij vaak kritischer dan onze klanten. Het moet goed zijn wat we verkopen en het moet aansluiten bij wat de klant nodig heeft.”

Gratis

verzending

Als u meubels bij ons bestelt, dan kunt u uw bestelling vanaf € 99,- gratis door ons laten bezorgen. Direct zelf meenemen mag ook (mits op voorraad).

Veilige

30 betaling

U kunt bij ons heel veilig uw meubelen betalen. Zo kunt u in onze winkel contant of per (mobiele)pin betalen, maar ook via iDeal.

Niet goed geld

terug garantie

Als u niet tevreden bent over uw meubel, kunt u binnen 30 dagen van uw aankoop afzien. U ontvangt dan een tegoedbon van het aankoopbedrag.

Ons team

Ron Onstenk

Ron Onstenk

Directeur
Nienke Onstenk

Nienke Onstenk

Directeur
Gerrit Onstenk

Gerrit Onstenk

Werknemer

Onze showroom

Onze winkels

@furnihaus
X