Klantenservice

Veelgestelde vragen

Transportservice
Na aankoop van uw nieuwe meubelen worden de meubelen gratis* bij u thuisbezorgd. Uw meubelen worden netjes uitgepakt, gemonteerd en op de gewenste plaats gezet. U krijgt vooraf telefonisch bericht van ons wanneer de levering gepland staat.
* gratis levering in Gelderland en Overijssel. Daarbuiten conform afspraak.
Inruilservice
In enkele gevallen is het mogelijk om uw huidige meubilair, na beoordeling, bij ons in te ruilen na aankoop van uw nieuwe meubelen. Wij ruilen uitsluitend eiken meubelen in (exclusief bedden). U krijgt hiervoor een eventuele kleine vergoeding voor terug.
Indien het meubilair voor ons niet meer van waarde is kunnen wij het in overleg voor u afvoeren tegen betaling.
Stoffeerwerk
Uw bestaande bank of stoel opnieuw laten stofferen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan diverse stoffen en leder hebben wij voor ieder wat wils. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Hoe kan ik meer informatie over een product krijgen?
Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over een van onze producten. Maar natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Wanneer je op een product klikt, verschijnt er een scherm met een vergrote afbeelding van het gekozen product. Onder deze afbeelding vindt je de productinformatie. Heb je naast deze informatie nog meer vragen over een product dat je op onze website hebt gezien, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons.
Bezorgen jullie de producten thuis?
Is het product op voorraad, dan kan je deze direct meenemen, of thuis laten afleveren. Wanneer het product besteld moet worden, kun je ervoor kiezen het product op te halen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Ook dan is het mogelijk om in overleg het product bij je thuis te laten bezorgen.
Wat is de levertijd op de producten?
Sommige artikelen zijn uit voorraad leverbaar. De meeste artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. De levertijd is verschillend per leverancier. Een gemiddelde levertijd van zo’n 8 tot 10 weken is zeer gebruikelijk. Dergelijke levertijd kan uiteraard afwijken van deze “norm”.
Nemen jullie mijn oude meubelen mee?
We kunnen jouw oude meubelen voor je meenemen, maar vragen daar wel een vergoeding voor. De kosten hiervoor zijn afhankelijk per product.
Is levering in het buitenland mogelijk?
Ja, levering in het buitenland is mogelijk. De bezorgkosten variëren per land. Dit geschied in overleg met zowel de klant als transporteur.
Moet ik helpen tillen als mijn bestelling wordt bezorgd?
Nee, dat hoeft niet, want er komen 2 medewerkers bij jou bezorgen. Zij zullen je meubelen op de juiste plaats zetten.
Moet ik de hele dag thuis blijven als mijn meubelen worden bezorgd?
Op de dag voordat we bij jou komen bezorgen, bellen we je om de tijd van levering af te stemmen (houdt een tijdvak van +/- 2 uur aan waarin je bestelling bezorgd zal worden).
Betalingsvoorwaarden
Betaling van de factuur gaarne bij levering van de meubelen (contant of via mobiele pin) of na ontvangst van de factuur.
Wat gebeurt er nadat ik een bestelling via de webwinkel gedaan heb?
Nadat je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je een bevestiging via e-mail. Wanneer je bestelling bij ons binnen is word je gebeld om een afspraak voor bezorging te maken of om je te laten weten dat je bestelling kan worden opgehaald.
Hoe weet ik dat mijn bestelling binnen is?
Zodra je bestelling bij ons binnen is, word je door ons gebeld om een afspraak te maken voor bezorging of om je te informeren dat je bestelling klaar staat om opgehaald te worden.
Kan ik bij aflevering pinnen?
Ja, onze bezorgers hebben een mobiele PIN automaat bij zich. Er is vaak wel een maximum PIN bedrag per dag van €1000.-, €1500.- of €2500.- afhankelijk van jouw bank. Als je een bedrag hoger dan € 1000.- wilt pinnen, dan adviseren wij je om het maximum PIN bedrag na te kijken, zodat je deze limiet eventueel voor één dag kunt verhogen om een groter bedrag te kunnen pinnen.
Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?
Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.
Wie zijn wij?
Welkom bij Onstenk Meubelen.

Welkom in onze showroom. Kom binnen en neem gerust de tijd. Want er is veel te zien: meubelen in diverse stijlen, voor elke kamer. Kwaliteit die u direct herkent in afwerking en design, voor prijzen die u zeker aangenaam zullen verrassen. Kom, kijk en vergelijk!

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het geven van advies op maat. Wij hopen dat we u, middels deze website, een indruk kunnen geven van ons assortiment. Voor het volledige aanbod verwelkomen wij u graag binnenkort in één van onze showrooms. De koffie staat voor u klaar!

Met vriendelijke groet,
Nienke & Ron Onstenk

Bedrijfsgegevens
KvK nummer: 52831418
BTW nummer: NL850618575B01
Is jullie winkel rolstoel vriendelijk?
Ja, onze gehele winkel is rolstoelvriendelijk. Tevens beschikken wij over een stoellift, waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is om ook boven in onze showroom rond te kijken.
Kan ik gratis parkeren bij jullie winkel?
Ja, bij Onstenk Meubelen kan je gratis parkeren.
Hoe gaan jullie met mijn gegevens om?
Onstenk Meubelen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Voor overige zaken gebruiken wij deze gegevens uitsluitend met je toestemming. Onstenk Meubelen zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.
Disclaimer & Privacy
Beperkte aansprakelijkheid.
Onstenk Meubelen spant zich in om de inhoud van de website zovaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Onstenk Meubelen.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten.
Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
@furnihaus
X